Baari-ilta 23.1. — oikeustoimijoiden rooleista
Jori Mäntysalo / 10.1.2020
Oikeusasiamies, hallinto-oikeus, perustuslakivaliokunta? Illan aiheena oikeustoimijoiden roolit.

Uutisissa kerrotaan esimerkiksi oikeusasiamiehen ottaneen kantaa joulukirkkoon. Mutta mitä ovat oikeusasiamies ja oikeuskansleri, mitä eroa on korkeimmalla oikeudella ja korkeimmalla hallinto-oikeudella? Miten perustuslakivaliokunta liittyy siihen montako virttä voi veisata koulun juhlassa, mikä on yhdenvertaisuusvaltuutettu?

Oikeustieteen tohtori Harri Vento alustaa näistä aiheista Tampereen vapaa-ajattelijoiden baari-illassa torstaina 23.1.2020. Esimerkkeinä käytetään uskonnonvapauteen liittyviä aiheita.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat joka neljäs torstai. 20.2. aiheena on partio ja uskonto.

Comments

comments