Baari-ilta 5.12. — vähemmistökristittynä Suomessa
Jori Mäntysalo / 11.11.2019
Miltä uskonnonvapaus maassamme vaikuttaa vähemmistökristityn silmiin? Aiheesta keskustelemassa katolinen ja helluntailainen.

Miltä uskonnonvapaus maassamme vaikuttaa vähemmistökristityn silmiin? Toimiiko koulujen katsomusopetus, toteutuuko sananvapaus, pitäisikö verotusoikeutta laajentaa? Asiaan liittyvät esimerkiksi tuoreet ratkaisut joissa valtakunnansyyttäjä otti käsiteltäväksi Päivi Räsäsen pamfletin homoseksuaalisuudesta ja oikeusasiamies ohjeisti kouluja joulujuhlista.

Tampereen vapaa-ajattelijoiden baari-illassa aiheesta keskustelevat pastori Jake Lindqvist Tampereen helluntaiseurakunnasta ja Katolisen kirkon jäsen, professori Jussi Kivistö.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat ensi vuonnakin. Ensimmäinen kerta on 23.1.2020 ja siitä jatketaan ainakin kesään saakka joka neljäs torstai.

Comments

comments