Baari-ilta 15.8. — median etiikka
Jori Mäntysalo / 30.7.2019
Suomi on kansainvälisissä sanan- ja lehdistönvapausvertailuissa maailman kärkipäätä. Mitä uhkia siihen kohdistuu, miltä tulevaisuus näyttää?

Suomi on kansainvälisissä sanan- ja lehdistönvapausvertailuissa maailman kärkipäätä. Yhtenä syynä tähän on journalismin eettinen itsesäätelyjärjestelmä, joka on noin viimeisten 10 vuoden aikana joutunut kasvavan kritiikin kohteeksi. Millainen Suomen järjestelmä on, mitä uhkia siihen kohdistuu ja millaiselta sen tulevaisuus näyttää?

Tampereen vapaa-ajattelijoiden baari-illassa torstaina 15.8.2019 aiheesta alustaa journalismin tutkija Jari Väliverronen Tampereen yliopistosta.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat neljän viikon välein, seuraavaksi 12.9. opettaja Satu Elo tulee kertomaan elämänkatsomustiedosta, koulujen uskonnollisista tilaisuuksista jne.

Comments

comments