Aulangonjärven kierros 11.5.2019
Jori Mäntysalo / 29.4.2019
Hämeenlinnassa pieni luontoretki lauantaina 11.5.

Tampereen vapaa-ajattelijat ry järjestää lauantaina 11.5. pienen kävelyretken ja makkaranpaistoa. Paikkana on Hämeenlinna, jossa kierrämme Aulangonjärven.

Lähtö retkelle kello 11:30 osoitteesta Aulangon ulkoilumaja, Linnanen 77, 13210 Hämeenlinna. Tampereelta lähdemme kello 10:15.

Ilmoittautuminen osoitteeseen tampere@vapaa-ajattelijat.fi viimeistään torstaina 9.5. Kerro ilmoittautuessasi tuletko suoraan Hämeenlinnaan (kyyti asemalta järjestyy) vai lähdetkö Tampereelta, ja jos Tampereelta, haluatko kyydin tai voitko tarjota kyytiä muille. Yhdistys tarjoaa makkarat ja sinapit, joten kerro myös mahdolliset ruokavaliot ja allergiat. Puhelinnumerokin olisi varmuuden vuoksi kiva tietää.

Kävelyä retkellä on noin 6-7 kilometriä. Kovin jyrkkiä nousuja ei matkalla ole, ja kuljemme rauhallista tahtia. Ei tarvitse olla maraton-kunnossa osallistuakseen. Reitti läpäisee viime vuonna perustetun luonnonsuojelualueen nimeltä Sibeliuksen metsä.

Comments

comments