Baari-ilta 16.5. — uskonto sota-ajan kirjeissä
Jori Mäntysalo / 22.4.2019
Baari-illassa hieman erikoisempi alustus: uskonto (tai sen puute) sota-ajan kirjeissä.

Torstaina 16.5.2019 baari-illassa hieman erikoisempi alustus: uskonto (tai sen puute) sota-ajan kirjeissä.

Liisa Mustanoja, kielentutkija FT ja res. luutnantti, tulee puhumaan siitä, millaisena uskonnon rooli näyttäytyy toisen maailmansodan aikaisten kenttäpostikirjeiden valossa. Hän on aikaisemmin julkaissut mm. kirjan Arjen sirpaleita ja suuria tunteita : Kirjeet sodan sanoittajina ja ihmissuhteiden ylläpitäjinä 1939–1944

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Illat jatkuvat neljän viikon välein, seuraava kerta siis 13.6. Tällöin aiheena eutanasia ja sitä ajava Exitus-yhdistys, aiheesta alustaa Merja Soisaari-Turriago.

Comments

comments