Kantelupukin esittely ja kokous 23.4.
Jori Mäntysalo / 17.4.2019
Kantelupukki.fi ohjaa kouluja kohti säädösten mukaista toimintaa. Nimensä mukaisesti se myös tekee kanteluita toiminnasta vanhempien puolesta, jos mikään lempeämpi neuvonta ja ohjaus ei paranna tilannetta.

Tiistaina 23.4.2019 kello 18:00 on esittelyssä kantelupukki.fi-sivu, ja sitä ennen pidetään yhdistyksen kevätkokous kello 17:30.

Kantelupukki.fi ohjaa kouluja kohti säädösten mukaista toimintaa eli esimerkiksi järjestämään mahdollisille jumalanpalveluksille vaihtoehtoisen tilaisuuden. Nimensä mukaisesti se myös tekee kanteluita toiminnasta vanhempien puolesta, jos mikään lempeämpi neuvonta ja ohjaus ei paranna tilannetta. Kuulemme esityksen tästä, ja samalla siitä millainen uskonnon asema päiväkodeissa ja kouluissa nykyään ylipäänsä on.

Ennen esitystä siis yhdistyksen kevätkokous. Virallisena aiheena ”sääntömääräiset asiat” eli tylsää hallintorutiinia: tilinpäätöksen vahvistaminen yms. Käytännössä edellisen vuoden toimintakertomuksen lukeminen antaa tilaisuuden esittää epävirallisesti myös ideoita kuluvan vuoden toimintaan.

Comments

comments