Baari-ilta 21.3. — Puolueet, osa 3
Jori Mäntysalo / 22.2.2019
Vihreät, Vasemmistoliitto ja Feministit keskustelemassa uskonnonvapaudesta.

Tampereen vapaa-ajattelijat lopettaa kolmen illan sarjan, joissa puolueiden jäseniä tulee kertomaan mikä on heidän näkemyksensä uskonnonvapauteen. Tuleeko kirkon ja valtion suhteita purkaa? Mitä mieltä jumalanpilkkalaista, eläinsuojelusta ja rituaaliteurastuksesta, ympärileikkauksesta? Miten hautaustoimi pitää hoitaa?

Maaliskuussa näistä kysymyksistä keskustellaan Vasemmistoliiton, Vihreän liiton ja Feministisen puolueen edustajien kanssa torstaina 21.3.2019.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Baari-illat jatkuvat joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 18.4. Tällöin vaalitulos on selvillä ja saamme vieraita Turusta. Aiheena vaalikone, Tampereella järjestetyt kolme baari-iltaa, Turun vaalipaneeli ja ylipäänsä vapaa-ajattelijoiden poliittinen vaikuttaminen.

Comments

comments