Baari-ilta 24.1. — Puolueet, osa 1
Jori Mäntysalo / 28.12.2018
Keskustan, Kokoomuksen ja Liberaalien edustajat keskustelemassa uskonnonvapaudesta.

Tampereen vapaa-ajattelijat aloittaa kolmen illan sarjan, jolloin puolueiden jäseniä tulee kertomaan mikä on heidän näkemyksensä uskonnonvapauteen. Tuleeko kirkon ja valtion suhteita purkaa? Mitä mieltä jumalanpilkkalaista, eläinsuojelusta ja rituaaliteurastuksesta, ympärileikkauksesta? Miten hautaustoimi pitää hoitaa?

Ensimmäisenä näistä kysymyksistä keskustellaan Keskustan, Kokoomuksen ja Liberaalien edustajien kanssa torstaina 24.1.2019.

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Baari-illat jatkuvat joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 21.2. Tällöin paikalla SDP:n, Perussuomalaisten ja Suomen kommunistisen puolueen edustajia.

Comments

comments