Baari-ilta 29.11. — lääketieteen etiikka
Jori Mäntysalo / 5.11.2018
Bioetiikasta väitellyt tohtori Heikki Saxén alustaa lääketieteen etiikasta.

Saako järjissään oleva potilas kieltäytyä hoidosta, joka pelastaisi hänen henkensä? Voiko poika auttaa isäänsä ja tämän kumppania saamaan lapsen koeputkihedelmöityksessä?

Bioetiikasta väitellyt Heikki Saxén alustaa baari-illassamme torstaina 29.11.2018. Esimakua voi hakea hänen ja Salla Saxénin kirjoittamasta julkaisusta Miten bioetiikka voi muuttaa suomalaista terveydenhuoltoa?

Paikkana baari-illoilla on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Baari-illat jatkuvat joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 27.12. Tällöin ei alustusta, vaan vedetään yhteen mennyttä vuotta ja suunnitellaan tulevaa.

Comments

comments