Baari-ilta 4.10 — Uskonnottomat juhlat
Jori Mäntysalo / 8.9.2018
Millaisia ovat nimiäiset, missä voi pitää uskonnottomat hautajaiset? Entä miten hoituu siviilivihkiminen, miten juhlistaa aikuistumista?

Torstaina 4.10.2018 baari-illassa aiheenamme on uskonnottomat juhlat. Millaisia ovat nimiäiset, missä voi pitää uskonnottomat hautajaiset? Entä miten hoituu siviilivihkiminen, miten juhlistaa aikuistumista? Aiheesta kertoo Pro-Seremonioiden juhlapuhuja Anniina Tapioharju.

Paikkana on Gastropub Nordic Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Baari-illat jatkuvat joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 1.11. Tällöin Niko Vallenius kertoo protuleireistä.

Comments

comments