Baari-ilta 9.8. — aiheena uskonnonvapaus.fi-sivu
Jori Mäntysalo / 26.7.2018
Torstaina 9.8.2018 baari-illassa Jori Mäntysalo kertoo uskonnonvapaus.fi-sivustosta.

Torstaina 9.8.2018 baari-illassa Jori Mäntysalo kertoo uskonnonvapaus.fi-sivustosta. Sivusto on laajin suomenkielinen uskonnon ja omantunnon vapautta käsittelevä sivu, mutta siinä toisaalta myös selviä kehityskohteita.

Paikka näissä on aina Gastropub Nordic. Se on Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joistakin tuotteista saa illalla pienen alennuksen kun kertoo tiskillä olevansa vapaa-ajattelija.

Baari-illat jatkuvat vuoden loppuun joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 6.9. Tällöin pappi Leena Sorsa tulee vieraaksi ja keskustelmme mm. julkisen tilan käsitteestä.

Comments

comments