Baari-ilta 12.7: eroakirkosta.fi-palvelun tilastoja
Jori Mäntysalo / 5.7.2018
Torstaina 12.7.2018 kuulemme baari-illassa eroakirkosta.fi-palvelun tilastoja erityisesti tammi-kesäkuulta 2018. Ensin on pieni alustus, ja sen jälkeen voi kysyä tarkempaa tietoa esimerkiksi jonkin kunnan eroajien ikä- ja sukupuolijakaumasta tms. Paikka näissä on aina Gastropub Nordic. Se on Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Baari-illat jatkuvat vuoden […]

Torstaina 12.7.2018 kuulemme baari-illassa eroakirkosta.fi-palvelun tilastoja erityisesti tammi-kesäkuulta 2018. Ensin on pieni alustus, ja sen jälkeen voi kysyä tarkempaa tietoa esimerkiksi jonkin kunnan eroajien ikä- ja sukupuolijakaumasta tms.

Paikka näissä on aina Gastropub Nordic. Se on Otavalankadulla, löytyy Koskikeskusta vastapäätä. Aloitetaan kello 18:30, ja meidät löytää takaosan kabinetista. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Baari-illat jatkuvat vuoden loppuun joka neljäs torstai, tätä seuraava siis 9.8.

Comments

comments