17.5. Baari-ilta – Ateismin alkuperä ja yleistyminen
tava / 11.5.2018
Tällä kertaa alustamaan saapuu uskontotieteilijä Mikko Sillfors Helsingin yliopistosta. Hän on vieraillut myös Helsingin vapaa-ajatteljoiden VABaarissa alustamassa ja luvassa on ns. hyvää settiä ja keskustelua! Tulkaa joukolla mukaan ja tuokaa kaverinnekin! Mikon ajatuksiin aiheesta voi tutustua mm. uskontotutkija.fi -blogissa YLE Areenassa on kuunneltavana alustajamme vierailu Perttu Häkkisen ohjelmassa: Voit myös ilmoittautua osallistujaksi Facebookissa

Tällä kertaa alustamaan saapuu uskontotieteilijä Mikko Sillfors Helsingin yliopistosta. Hän on vieraillut myös Helsingin vapaa-ajatteljoiden VABaarissa alustamassa ja luvassa on ns. hyvää settiä ja keskustelua!

Tulkaa joukolla mukaan ja tuokaa kaverinnekin!

Mikon ajatuksiin aiheesta voi tutustua mm. uskontotutkija.fi -blogissa

YLE Areenassa on kuunneltavana alustajamme vierailu Perttu Häkkisen ohjelmassa:

Voit myös ilmoittautua osallistujaksi Facebookissa

Comments

comments