Baari-ilta 19.4.2018
Kaj Torrkulla / 12.4.2018
Kantelupukki-palvelun aktiivit kertovat esimerkkejä suomalaisten koulujen ongelmista ja uskonnottomien perheiden kohtaamista haasteista, jonka jälkeen keskustelemme vapaasti unohtamatta virvokkeiden nauttimista.

Lasten uskonnonvapauden kentällä tapahtuu. Koulujen jumalanpalvelukset jatkuvat, OPH:n pääjohtajan rukoilukehoitus! Mitä laki määrää? Onko opettajan oikeus toteuttaa omaa uskontoaan tärkeämpi kuin lasten oikeus vapaaseen ajatteluun?

Kantelupukki-palvelun aktiivit kertovat esimerkkejä suomalaisten koulujen ongelmista ja uskonnottomien perheiden kohtaamista haasteista, jonka jälkeen keskustelemme vapaasti unohtamatta virvokkeiden nauttimista.

Tapaamisen paikka on edelleen Gastropub Nordic

http://www.gastropub.net/nordic/index.php

Meille on varattu takaosan kabinetti klo 18.30 alkaen. Myös uusien ihmisten on helppo tulla paikalle, sillä muu porukka on helppo löytää.

Comments

comments