Ravintolatapaaminen Gastropub Nordic 14.9.2017 klo 18.30 alkaen
Kaj Torrkulla / 23.8.2017
Meille on varattu takaosan kabinetti klo 18.30 alkaen. Myös uusien henkilöiden on helppo tulla paikalle, sillä muu porukka on helppo löytää.

Tampereen vapaa-ajattelijoiden ravintolatapaaminen on jälleen tulossa. Seuraavaksi tapaamme torstaina 14. syyskuuta klo 18.30 alkaen.

Tapaamisen paikka on jälleen Gastropub Nordic

http://www.gastropub.net/nordic/index.php

Meille on varattu takaosan kabinetti klo 18.30 alkaen. Myös uusien henkilöiden on helppo tulla paikalle, sillä muu porukka on helppo löytää.

Illan ohjelmaan kuuluu keskustelua ja tutustumista muihin vapaa-ajattelijoihin, tietenkään unohtamatta virvokkeiden nauttimista. Osa nauttii alkoholia, mutta jotkut ovat vesi/mehulinjalla, jokainen siis oman halun mukaan. Ja tietenkin Gastropub Nordicin keittiö palvelee niitä, jotka haluavat myös syödä.

Valmistelemme keskustelunaiheita vapaa-ajattelijoiden toiminnasta. Eli ainakin alussa pidetään jokin alustus, alkukeskustelu tms. jostakin vapaa-ajattelijoihin tai yhdistyksen toimintaan liittyvästä aiheesta. Sitten loppuillan keskustelu on toki perinteiseen tapaan täysin vapaata.

Tilaisuus on kaikille kiinnostuneille avoin. Jos haluatte tuoda uskonnottomuudesta, vapaa-ajattelusta ym. kiinnostuneen kaverinne mukaan niin tervetuloa kaikki. Ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Etukäteen ilmoittautumista ei tarvita, riittää että tulette paikalle.

Tervetuloa!

Comments

comments