Keskustelutilaisuus ti 8.12. klo 18.00 Aamulehden tiloissa
Kaj Torrkulla / 3.12.2015
Tampereen vapaa-ajattelijat ry ja Tampereen seurakunnat järjestävät yhdessä Aamulehden kanssa avoimen seminaarin, jossa on tarkoitus ”Antaa arvo toisellekin…” Miten yhteistä hyvää voitaisiin saada aikaan vakaumusten erilaisuudesta riippumatta?

Kun SOMEssa erilaisia näkemyksiä ja erilaisia katsomuksia omaavat tahot huutavat toisilleen kurkku suorana, niin onko ollenkaan mahdollista istua hetkeksi alas, kuunnella toista ja miettiä, mitä yhteistä meillä olisi?

Yritetään!

Tampereen vapaa-ajattelijat ry ja Tampereen seurakunnat järjestävät yhdessä Aamulehden kanssa avoimen seminaarin, jossa on tarkoitus ”Antaa arvo toisellekin…” Miten yhteistä hyvää voitaisiin saada aikaan vakaumusten erilaisuudesta riippumatta?

Keskustelemassa ovat Vapaa-ajattelijain liiton puheenjohtaja Petri Karisma, Tampereen tuomiorovasti Olli Hallikainen, alueellisen ETNO:n puheenjohtaja ja SPR monikulttuurisuustoiminnan kehittäjä Anu-Rohima Mylläri, Miesten kansalaistalo Mattilan työnjohtaja Jukka Tukia sekä edustaja Tampereen kaupungilta. Keskustelun juontaa Aamulehden Matti Mörttinen ja tilaisuuden alustaa historioitsija Juha Siltala.

Aika: Tiistai 8. joulukuuta 2015 klo 18:00–20:00

Paikka: Aamulehti, Aamulehden auditorio, Itäinenkatu 11, Tampere

Tervetuloa!

Comments

comments