HVA ylpeänä esittää: Elokuinen kulttuuriretki 16.8.2017 klo 17-20
emma / 10.8.2017
KUTSU Lämpimästi tervetuloa Helsingin seudun vapaa-ajattelijoiden elokuiselle taideretkelle Taidekoti Kirpilän kesänäyttelyyn ”Kohtauksia pöydillä”. Luvassa vapaamuotoista kulttuuria (ei opastuskierrosta) ja toisiimme tutustumista. Näyttelykierroksen jälkeen mennään yhdessä omakustanteiselle kahville/lasilliselle. Mukaan voi siis liittyä myös suoraan jatkoille. Päivitämme Facebook-eventiin tarkemmat tiedot jatkopaikasta. Nähdään klo 17 suoraan Kirpilässä aulassa/olohuoneessa. Museo on avoinna klo 18 asti. Vapaa pääsy näyttelyyn. Lisätietoa […]

KUTSU

Lämpimästi tervetuloa Helsingin seudun vapaa-ajattelijoiden elokuiselle taideretkelle Taidekoti Kirpilän kesänäyttelyyn ”Kohtauksia pöydillä”. Luvassa vapaamuotoista kulttuuria (ei opastuskierrosta) ja toisiimme tutustumista.

Näyttelykierroksen jälkeen mennään yhdessä omakustanteiselle kahville/lasilliselle. Mukaan voi siis liittyä myös suoraan jatkoille. Päivitämme Facebook-eventiin tarkemmat tiedot jatkopaikasta.

Nähdään klo 17 suoraan Kirpilässä aulassa/olohuoneessa. Museo on avoinna klo 18 asti. Vapaa pääsy näyttelyyn.

Lisätietoa Kirpilästä

Pixabay Creative Commons CC0

Pixabay Creative Commons CC0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *