Sosiaalifoorumi: Toteutuuko uskonnottomien katsomuksellinen yhdenvertaisuus koulussa?
emma / 22.3.2017
Alustajat: OTM Matilda Merenmies ja Irma Peiponen Keskustelutilaisuudessa pohdimme toteutuuko uskonnottomien koululaisten ja opiskelijoiden yhdenvertaisuus koulumaailmassa. Matilda Merenmies on laatinut gradun, joka käsittelee uskonnonvapautta suomalaisissa kouluissa. Aika: lauantai 1.4. klo 14 Paikka: Helsingin seudun vapaa-ajattelijat ry:n toimisto, Neljäs linja 1, 00530 Helsinki Tervetuloa, vapaa pääsy. Tilaisuus on osa Suomen Sosiaalifoorumin ohjelmaa. Järjestäjät: Helsingin seudun vapaa-ajattelijat […]

Alustajat: OTM Matilda Merenmies ja Irma Peiponen

Keskustelutilaisuudessa pohdimme toteutuuko uskonnottomien koululaisten ja opiskelijoiden yhdenvertaisuus koulumaailmassa. Matilda Merenmies on laatinut gradun, joka käsittelee uskonnonvapautta suomalaisissa kouluissa.

Aika: lauantai 1.4. klo 14
Paikka: Helsingin seudun vapaa-ajattelijat ry:n toimisto, Neljäs linja 1, 00530 Helsinki

Tervetuloa, vapaa pääsy. Tilaisuus on osa Suomen Sosiaalifoorumin ohjelmaa.

Järjestäjät: Helsingin seudun vapaa-ajattelijat ry ja Helsingin Humanistiyhdistys ry

 

Suomen sosiaalifoorumi 2017

Suomen sosiaalifoorumi 2017

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *