Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Pietari Vanhala menehtyi
kimmo / 11.10.2015
Lehtemme viime numerossa oli esillä Pietari Vanhalan ajatuksia elämästä ja kuolemasta. Kerroimme myös hänen kirjastaan Light Plan sekä keväällä huomiota herättäneestä haastattelusta Helsingin Sanomissa. Pietari Vanhala menehtyi aivorungon syöpään elokuu lopulla. Otamme osaa suruun. Hänen ystävänsä muistokirjoituksessa tuotiin esiin, että Vanhala oli ajatuksiltaan vapaa-ajattelija, joka kritikoi kirkkojen valtaa sekä toi esiin kuolevien oikeuksia ja saattohoidon […]

Lehtemme viime numerossa oli esillä Pietari Vanhalan ajatuksia elämästä ja kuolemasta. Kerroimme myös hänen kirjastaan Light Plan sekä keväällä huomiota herättäneestä haastattelusta Helsingin Sanomissa. Pietari Vanhala menehtyi aivorungon syöpään elokuu lopulla. Otamme osaa suruun. Hänen ystävänsä muistokirjoituksessa tuotiin esiin, että Vanhala oli ajatuksiltaan vapaa-ajattelija, joka kritikoi kirkkojen valtaa sekä toi esiin kuolevien oikeuksia ja saattohoidon kehittämistarpeet.

Esa Ylikoski

Kommentoi

kommenttia

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry