Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Vaparit taas opetusalan messuilla
kimmo / 4.7.2015
Vapaa-ajattelijain liitto osallistui opetusalan Educa-messuihin jo kolmatta kertaa peräkkäin.

Jouni Vilkka

Vapaa-ajattelijain liitto osallistui opetusalan Educa-messuihin jo kolmatta kertaa peräkkäin. Tällä kertaa tarkoituksemme oli pääasiassa esitellä uutta Kantelupukki.fi-sivustoa, jakaa Vapaa Ajattelijan vanhoja numeroita, sekä tietysti vastailla kävijöiden kysymyksiin. Ständimme oli taaskin osana KEPA:n Kansalaisvaikuttamisen toria, tällä kertaa nurkkapaikalla torin reunalla. Tarkoituksemme oli pyörittää näytöllämme jatkuvasti taannoista Yhdenvertainen Suomi -kansalaisaloitettamme varten tehtyjä videoita, mutta johtuen Applen meitä vastapäätä pitämistä kovaäänisistä esityksistä, tyydyimme näyttämään videoitamme vain Applen edustajien pitäessä taukoa.

Lehtiä jaoimme muutamia satoja kappaleita ja saimme siinä sivussa pari uutta jäsentäkin. Totesimme, että aiemmin kokeiltu karkkien jakaminen on turhaa rahankulua ja saimme asiaamme tällä tavalla jopa paremmin esille. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kohtaamamme messuvieraat olivat ystävällisiä ja jotkut jopa kannustavia. Vapaa-ajattelijoihin kielteisesti suhtautuvat pystyivät toki helposti kiertämään ständimme.

Kommentoi

kommenttia

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry