Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Jäsenyhdistyksillä uusia nettisivuja
kimmo / 30.6.2015
Useat jäsenyhdistykset ovat valloittamassa internetin ihmeellistä maailmaa. Uusia sivuja ovat pistäneet pystyyn ainakin Helsingin, Joensuun, Lappeenrannan, Seinäjoen ja Satakunnan vapaa-ajattelijat. Nettisivut ovat loistava tapa tavoittaa kiinnostuneita ja niihin kannattaa panostaa, vinkkejä omille sivuille kannattaa haeskella kaikilta kiinnostavilta sivuilta.

Useat jäsenyhdistykset ovat valloittamassa internetin ihmeellistä maailmaa. Uusia sivuja ovat pistäneet pystyyn ainakin Helsingin, Joensuun, Lappeenrannan, Seinäjoen ja Satakunnan vapaa-ajattelijat. Nettisivut ovat loistava tapa tavoittaa kiinnostuneita ja niihin kannattaa panostaa, vinkkejä omille sivuille kannattaa haeskella kaikilta kiinnostavilta sivuilta.

Kommentoi

kommenttia

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry