Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Liiton nettisivut uudistuivat
Jouni Vilkka / 5.6.2014
Vapaa-ajattelijain liiton vanha nettisivusto on vaihdettu uuteen WordPress-sivustoon. Yhdistykset voivat halutessaan käyttää vain omia, erillisiä saittejaan, jolloin liiton sivustolle tulee suora linkki yhdistyksen omaan sivustoon.

Vapaa-ajattelijain liiton vanha nettisivusto on vaihdettu uuteen WordPress-sivustoon. Osoite on toki edelleen vanha tuttu http://vapaa-ajattelijat.fi/. Tämä blogialusta mahdollistaa juttujen kirjoittamisen nettiin aiempaa helpommin. Myös paikallisyhdistykset pääsevät halutessaan mukaan samaan kokonaisuuteen. Yhdistykset voivat halutessaan käyttää vain omia, erillisiä saittejaan, jolloin liiton sivustolle tulee suora linkki yhdistyksen omaan sivustoon. Uudentyyppisen sivuston valitsevat yhdistykset saavat ylläpitää omia WP-sivustojaan, jotka ovat yhteydessä liiton sivustoon. Ne saavat oletuksena samankaltaisen ulkoasun kuin liiton sivusto, mutta sitä ei ole pakko käyttää, vaan yhdistykset voivat muokata saittejaan haluamansa kaltaisiksi.
WP tekee helpoksi erityisesti uusien artikkeleiden luomisen, sillä se tapahtuu samoin kuin tekstin käsittely. Kuvia ja muita mediatiedostoja on helppo lisätä tekstin sekaan ja kokonaisuutta voi toki muokata vaikka julkaisun jälkeenkin. Artikkeleiden kommentointi voidaan myös tehdä mahdolliseksi, jos halutaan näin lisätä vuorovaikutteisuutta. Lisäksi esimerkiksi Facebookin tai muiden sosiaalisen median sovellusten uutisvirran näyttäminen sivuilla on mahdollista. Olisikin toivottavaa, että ainakin sellaiset yhdistykset, joilla ei vielä ole omaa nettisivua, käyttäisivät tilaisuutta hyväkseen ja ottaisivat käyttöön liiton tarjoaman sivuston.


Toivomme kiinnostuneita yhdistyksiä nimeämään jonkun (tai vaikka useamman) jäsenensä yhdistyksen sivuston ylläpitäjäksi. Ylläpitäjät pääsevät mukaan liiton sivuston kehittämistä varten perustetulle sähköpostilistalle ilmoittautumalla Jouni Vilkalle osoitteeseen jouni.vilkka@vapaa-ajattelijat.fi.

Kommentoi

kommenttia

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry