Vapaa-ajattelijain Liitto ry

Uskonnottomien etu-, oikeusturva- ja kulttuurijärjestö

Yhdenvertainen Suomi: Tietoa kansalaisaloitteen tukemisesta
Jouni Vilkka / 14.5.2014
Yhdenvertainen Suomi, kansalaisaloite uskonnollisen ja vakaumuksellisen yhdenvertaisuuden puolesta

Kerää kannattajia kansalaisaloitteelle!

 

Yhdenvertainen Suomi, kansalaisaloite uskonnollisen ja vakaumuksellisen yhdenvertaisuuden puolesta (yhdenvertainensuomi.fi) on allekirjoitettavissa virallisella kansalaisaloitesivulla (https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/707). Aloitteen voi allekirjoittaa myös paperisella kannatusilmoituslomakkeella. Nyt tarvitaankin reippaita ihmisiä keräämään allekirjoituksia. Vapaa-ajattelijain liitolta voi tilata pienen aloituspaketin, jolla kuka tahansa voi kohtalaisen pienellä vaivalla auttaa aloitettamme eteenpäin.

 

Aloittajan paketti sisältää seuraavaa:

·Kannatusilmoitus ja esite muutamina kopioina. Kannatusilmoitusten toisella puolella on Yhdenvertainen Suomi -kansalaisaloitteen esite.

·Rintanappi, jota voit käyttää kerätessäsi kannatusilmoituksia.

·Kirjanmerkki, jossa on tietoa kansalaisaloitteesta. Näitä voit jakaa kiinnostuneille.

·Keräysohjeet ja lomake, jolla voit tilata lisää materiaalia.

·Laminoitu tiedote, jossa on Yhdenvertainen Suomi – kansalaisaloite uskonnollisen ja vakaumuksellisen yhdenvertaisuuden puolesta kokonaan. Jos joku haluaa nähdä aloitteen koko tekstin, voit antaa hänen lukea sen tästä tiedotteesta.

·Kannatusilmoitusten vastauslähetyskuori. Voit kerätä kuoreen useita täytettyjä lomakkeita ja postittaa sen sitten. Liitto maksaa postimaksun.

Tietoa paketista sekä sen tilauslomake löytyy aloitteen sivustolta osoitteesta http://yhdenvertainensuomi.fi/?page_id=375. Sen kautta voit myös halutessasi itse tulostaa edellä mainittuja materiaaleja. Voit myös tilata materiaaleja pyytämällä aloittajan pakettia sähköpostilla osoitteesta info@yhdenvertainensuomi.fi, tekstiviestillä numerosta 045 345 2365 tai kirjeellä osoitteesta Vapaa-ajattelijain liitto, Neljäs linja 1, 00530 Helsinki.

 

Yhdenvertainen Suomi -kansalaisaloitteen mainokset televisioon

 

Yhdenvertainen Suomi -kansalaisaloitteen työryhmä on tehnyt televisiomainoksia. Mainokset on tarkoitus näyttää jollain valtakunnallisella televisiokanavalla. Jotta tämä olisi mahdollista, tarvitaan rahaa.

 

Voit mahdollistaa mainosten lähettämisen lahjoittamalla rahaa tilille IBAN FI70 5731 8220 0583 98, BIC OKOYFIHH. Käytä viitettä 1009. Saajaksi voit laittaa Yhdenvertainen Suomi-kansalaisaloite.

 

Televisiomainonta on päätavoite, mutta rahaa voidaan tarvittaessa käyttää myös kansalaisaloitteen mainosmateriaalin tekemiseen sekä markkinointiin ja mainontaan muissakin medioissa, netissä ja sosiaalisessa mediassa.

 

Televisiomainoksia on kaksi. Molemmat löytyvät selityksineen Youtube.com:sta.

 

Kaste: http://tinyurl.com/kastemainos

 

Kouluun ilmoittaminen: http://tinyurl.com/kouluunilmoituminenmainos

 

Keräykseen on antanut luvan Poliisihallitus 31.1.2014 päätöksellään 2020/2013/3684. Keräyslupa on voimassa 31.1.2014-30.11.2014.

 

Keräysluvan saaja ja keräyksen käytännön toimeenpanija on Tampereen vapaa-ajattelijat ry.

 

Keräyksen toimeenpanoalueena on koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Ahvenanmaalta emme valitettavasti voi ottaa vastaan lahjoituksia. Keräyksen tuottamat rahat käytetään mahdollisimman tehokkaasti varojen mukaisesti, kuitenkin viimeistään vuoden kuluessa keräyksen päättymisestä.

Kommentoi

kommenttia

 eroakirkosta.fi | et-opetus.fi | pakkouskonto.fi
Vapaa-ajattelijain Liitto ry